Изображение

 

Оправени проблеми:

 

– Оправени скилове на някои играчи
– Коригирани имена на някои играчи
– Коригиран цвят на мрежите на вратите на стадиона в Ловеч
– Нови домакински, гостуваще, вратарски и трети екипи на Пирин ГД
– Коригирани екипи (гърба на Локо Пд., жълтия вратарски на Левски е със сини номера, номерата на екипие на нац. отбор, ъпдейтнати екипи на Локо Сф, Славия, Нефтохимик). Ботев Пловдив играе с екипите си за Лига Европа в европейските турнири, но нямат правилен изглед в менюто за избор на екип преди мач.

Начин на инсталиране:


Важно: Ако имате инсталиран БФЛ ФИФА 14 версия 1.0 трябва задължително да го премахнете (ънинсталнете), преди да инсталирате версия 1.1!

1. Инсталирайте ФИФА 14.
2. Изтеглете BFL FIFA 14 1.1. Пуснете го и следвайте инструкциите на екрана.
3.1 Препоръчително е да регистрирате вашата ФИФА в регистрите на Windows. Тогава инсталаторът на БФЛ ФИФА 14 сам ще намери директорията и ще инсталира там БФЛ ФИФА 14 1.1. Как да направите това, можете да видите в тази тема.
3.2 Ако не изпълните 3.1, когато ви поиска да изберете директория за инсталация изберете папката на вашата ФИФА 14.
4.След като приключи инсталацията, ще се отвори черен прозорец. Изчакайте го да приключи работата си и да се затвори сам. Не затваряйте този прозорец ръчно!
5. Можете да пуснете ФИФА и да се наслаждавате! Приятна игра!

Важно: С инсталирането на БФЛ ФИФА 14 версия 1.1 ще можете да разглеждате съдържанието му със СМ14. Редактирането и записването на каквото и да било е на ваша отговорност! СМ14 записва грешно файловете, които отговарят за правилното провеждане на Career Mode, което означава, че записването ще доведе до грешки и невъзможност за игра в Career Mode!

 

Свали: MediaFire.COM

71 отговора на BFL FIFA 14 версия 1.1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.