Съдържание:

– Всички 16 отбора от А група с техните актуални състави към 1.9.2011

– Всички 20 отбора от Източна и Западна Б Група с техните актуални състави към 1.9.2011

– Реални домакински, гостуващи и вратарски екипи на всички отбори от А група (+ трети екипи на Литекс, Локо Пловдив, ЦСКА, Черно Море и Черноморец)

– Реални домакински, гостуващи и вратарски екипи на всички отбори от Б групите (+ трети екипи на Ботев Пловдив, Септември, Малеш и Бдин)

– Реални знамена на всички отбори от А група

– Реални знамена на всички отбори от Б групите

– Лога и банери на всички отбори от А група

– Лога и банери на всички отбори от Б групите

– Рекламни пана на отборите от А група

– Рекламни пана на отборите от Б групите

– 25 реални български съдии (без реални лица)

Career Mode:
– Възможност за игра с отборите от А Група (за сега не може да се играе с отбори от Б Групите)

– А Група, Купа на България, двубой за Супер Купата на България

– Участие в квалификациите за влизане в групите на Шампионска Лига и Лига Европа през втория сезон

Tournament Mode:

-Възможност за игра с отбори от А Група в първенството

-Възможност за игра с всички отбори в Купата на България

-Възможност за игра с ЦСКА и Литекс в двубой за Супер Купата на България.

Свали:  BFL-Team.COM | Zamunda.NET | MediaFire.COM | Filebeam.com | MegaUpload.COM

______________________________

Начин на инсталиране:

1. Инсталирайте FIFA 12.

2. Изтеглете и пуснете BFLFIFA12v1. Когато ви излезе екрана за избор на директория изберете директорията, където е инсталирана FIFA 12.

3. Изтрийте всички файлове от „My Documents/FIFA 12“. Ако искате да запазите настройките за резолюцията и конфигурацията на бутоните си не трийте двата *.ini файла. В противен случай ще трябва да настроите всичко наново.

4. Играйте и се забавлявайте!

______________________________

Лиценз:

BFL FIFA 11 е продукт реализиран от BFL Team™ и всички права по него се държат от BFL Team™.Като потребител Вие се задължавате да:

– Не продавате продукта BFL FIFA 12 /или за кратко патча/.Това е софтуер без комерсиална цел.
– Не променяте съдържанието по патча.
– Не присвоявате заслугите за реализирането на патча.
– При разпространение в други сайтове и форуми освен официалните на BFL Team™ трябва да посочите авторите /BFL Team™/ и официалната страница.

За мнения, въпроси и предложения – тук.

84 отговора на BFL FIFA 12

 • henzik написа:

  А, забравих и още нещо, ако може да се оправи и Кариерата с Б групата за да се играе и с отбори от там, ще е много добре 🙂

 • henzik написа:

  Първо, да Ви е честита Новата 2012-та година. Нека за всички Вас тя бъде изпълнена с много здраве, щастие, успехи във всички начинания и сбъднати мечти. За много години!!! Наздраве!!!
  И второ :)) дано плануваните задачи пред БГ-теам не бъдат особено препятствие и в скоро време да ни зарадват с още по-реална атмосфера по българските терени във виртуалното пространство :)) Успех!!!

  • Scout написа:

   x mawi: non so tu, ma io riesco a restare concentrato anche su due cose insieme: se la pofnograria, soft o hard che sia, e' pensata per farci stare buoni e inquadrati, e' anche vero che c'e' tutta una fetta di popolazione (quella femminile?) sulla quale attecchisce notoriamente di meno, il che vuol dire essere solo a meta' del lavoro, quanto meno. 😉

 • jacksparrow написа:

  Момчета ето ги задачите за втората версия 1.Стадионите 2.Да се добавят снимки на играчите 3.Истински лица на играчите и реферите !! и 4.Песните на агитките 😉

 • Боби написа:

  Защо ме изхвърля точно като давам “ “ “ плей гейм “ “ “ всичко до там е добре и накрая се прецаква става дума за Carrer Mode, моля да ми пишете за помощ!

 • Илиян написа:

  Поздравления, за работата. Играя сезон с един футболист в Монтана, правят смяна и ме изхвърля от играта.

 • henzik написа:

  Евала Екипа, браво за труда! Стадиончето на Черноморец Пм го бива и всичко останало като футболна атмосфера от трибуните, страшни сте! Съжалявам единствено че не мога да вкарам ЧерноморецПМ в Агрупа и после в Европа, но се надявам за в бъдеще да осигурите подобен пач, в който да работят всички опции на играта 🙂 Познавам хора, които именно с отбори от Б групата много цъкат, защото е по-голямо предизвикателство! Благодаря Ви още веднъж за добрата работа. Пожелавам на всички от екипа БФЛтеам и на феновете, весело посрещане на Новата 2012-та, много здраве и сбъднати мечти!!!

 • sidney написа:

  Имам един въпрос, инсталирам пача, като съм посочил директорията на играта, трия файловете от My Documents, но като пусна играта никъде не намирам бг отборите. Къде трябва да се намират?

 • Diesel написа:

  най-накрая браво пуснахте го… единствено трябва да оправите да може да се играе и с Б групата в Career mode но да се надяваме че тва ще стане във втория патч 😉

 • henzik написа:

  Доминатор, Благодарско за положените усилия, но има ли значение от кой сайт ще свалим пач-а, тъй като виждам, че и в трите предложения размера на пач-а си е същ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.