Нови скрийншоти от BFL FIFA 12. А и Б групите са готови. Като цяло всичко е завършено. В Tournament Mode А група и Купата на България работят (за сега Б групите не). Единствения проблем е Career Mode.

 

Виж всички!

49 отговора на BFL FIFA 12 – Скрийншоти

 • Янакиев написа:

  арии пускайй тии е ! даа нее бии да е готоваа когатоо излезнее ФИФА 12 ? !

 • Аз еба чорбари, а ти? написа:

  Ако можех да направя патч,щях да го направя! 1,2 месеца нямаше да ставам от компа, но щях да го направя, но за жалост незнам как се прави, умнико.

 • henzik написа:

  Нито едно от изброените умнико. Просто ценя труда на другите за разлика от теб и ги поощрявам по този начин. Друго важно, е че благодарение на такива като тях играеш най-новите игри напълно безплатно! Продължавай си с тая наглост. Прочети си всичките коментари и се замисли за думите си, че са като помия! Едно хубаво не си изрекъл. Казах ти, направи и ти нещо подобно, като споменавания пач и помогни. Та тогава заслужено ще говориш и критикуваш. Успех в начинанието 🙂

 • Аз еба чорбари, а ти? написа:

  ти нещо като защитник ли се яваваш на БФЛ, или кво? Не даваш дума да се каже за тея, бе:) плащат ли ти, ебат ли те,та така им лижеш дзадниците?

 • Аз еба чорбари, а ти? написа:

  А ти все така добре фистингираш с език БФЛ-то, поздравления!:)

 • henzik написа:

  При мен този проблем за който споменаваш го няма :))) Явно ти все от нещо си не доволен и обичаш да плюеш по разни отбори и да хленчиш 🙂

 • Аз еба чорбари, а ти? написа:

  О,да перфектно върви патча за 2010, само ‘дето като спечелиш купата и титлата, втория сезон за суперкупата играеш срещу… твоят отвбор:)) Ако това е „перфектно“, мне ми се мисли кво е лошото.

  • Becky написа:

   / achei maravilha, o cara é bom mesmo senão não arriscaria a dele! parabéns Dr LUIZ AMÉRICO FREITAS SOBRINHO. MORO PERTO DE VC, ME AGGAsDE!UoRtei deste comentário ou não: 4

 • henzik написа:

  Хора, какво препирате толкова бре! Почакайте още малко и после, ако искате цял живот ще си играете бфл12, но имайте търпение, Нека хората да си свършват добре започнатото, а не после ако имате проблем да почнете да плюете и т.н. Спокойно, когато тогава! Аз фифа10-БФЛ я играя 2 години след излизането й, защото е изпипана до съвършенство :), така че,,, бъдете съобразителни 🙂 Но след излизането на фифа12, просто няма равна. Това е друга тема. Успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.