Наскоро Electronic Arts обявиха, че Player Impact Engine (Енджин за поведение на играчите), който дава на играта нова физика, ще бъде въведен и в компютърната версия на играта. За пръв път, FIFA 12 ще има еднакъв енджин и функции на PlayStation 3, Xbox 360 и PC.

„Този момент е за всички компютърни любители на FIFA 12, които толкова дълго чакаха. Сега те ще могат да усетят цялото удоволствие от невероятния геймплей на предпочитаната от тях платформа“ сподели Каз Макита, изпълнителен продуцент на FIFA 12. „Компютърните фенове ще се насладят на геймплей с най-високо качество, най-обемните игрови режими и най-истински графики, правени някога за PC, включително и новата ни онлайн услуга EA SPORTS Football Club.“

FIFA 12 за PC ще  включва новия Player Impact Engine, който напълно променя физиката на играта и прави всяко едно съприкосновение на терена абсолютно реално. Феновете ще усетят начина, по който всеки един играч притиска опонента за топката, печели владение и тества физиката му. Усетете безкрайното разнообразие от естествени и достоверни изходи от всяко единоборство. Ще почувствате играча си много по-гъвкав, ще дърпа и бута за вземане на топката и ще възтановява позицията си след леко единоборство по-бързо и по-лесно.

Революционните геймплей иновации правят FIFA 12 много по-интригуваща и завладяваща. Всичките нови движения при Precision Dribbling (прецизно дриблиране) увеличават прецизността при контрола на топката на малки пространства, дават ви повече време за вземане на решение при атака и много повече контрол над темпото на играта. Иновациите в атака са балансирани с преработен механизъм за защита, който прави действията на защитниците умели и смислени като в реален мач. С новата Tactical Defending (тактична защита) позиционирането и прекъсването на пасове е толкова важно както и шпагатите. Тактиките и намирането на точния момент са решаващи.

EA SPORTS Football Club – сърцето на FIFA 12 – е безплатна онлайн услуга, която свързва геймърите с реалността, правейки промени непрекъснато и им позволява да подкрепят любимия си клуб, да се свържат и състезават с приятелите си и още милиони хора по света.

Трансформирана да изглежда и да се усеща свежа от първия до последния съдийски сигнал, FIFA 12 предоставя и нов кариерен режим, ръководен от събития от реалния живот, по-бърза и лесна навигация с новата меню система и повече от 500 официално лицензирани клуба.

FIFA 12 – Официален сайт – скрийншоти и видео

10 отговора на FIFA 12 – Анонс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.